tisdag 2 februari 2010

Deadlock


Woh, shoppat. För vilka pengar? Fattiglinda i farten. Blev ett par leggings från JC (måste testa från alla "stora kedjor" som Gina, H&M, Jc, bara för att se vilka som är bäst). Och ett par vita tygskor från H&M, och en klänning från JC (bli inte för chockade...). Och två böcker också. Tror att det var allt? Pekade också på saker jag önskar mig i födelsedagspresent, sen tog jag och mamma en kaffe & morotskaka på Coffeehouse by George eller vad det nu heter.
Kollade in några EMOs som var där, hur fan kan föräldrar låta sina barn se ut sådär? Och gå runt och flumma på stan och vara allmänt störiga. "Jag är så annorlunda". Eh nja skulle inte tro det för alla dina kompisar ser exakt likadana ut? Ingen idé att försöka vara udda längre för det finns alltid nån som ser likadan ut, och nej, ni blir inte uttittade för att ni är annorlunda utan för att folk undrar hur fan era föräldrar kunde släppa ut er när ni ser ut och beter er sådär?
Ni är fortfarande lika mainstream som precis alla andra,.. Frågan är bara när ni ska öppna era ögon och inse att världen inte kretsar kring Tokio Hotel, hårspray och rakblad?

Inga kommentarer: