torsdag 13 augusti 2009

Take 'em all


Igår körde vi igen. Vi åkte från Västerås 16.03 ungefär och var framme i Uppsala 16.55. Gled in på pizzerian vid hallen och det dröjde inte länge förrän det vällde in fler VIK:are (bland annat Skägge, Mange, OB osv...) 18.00 var det insläpp i C-hallen med plats för 200 personer. Jag fick nr. 33 och det var ungefär 5 personer som inte kom in eftersom de kom typ kvart i sju. Ärligt. 200 personer på en träningsmatch, och det var bara 5 som stod utanför och ville komma in? Så många supportrar har Almtuna också.
Väl inne i hallen höll vi ju på att frysa kuken av oss, det var väl ungefär +3 grader där inne, om ens det. Det var i alla fall underbart att se vårt älskade Gulsvart på isen igen, av det jag såg igår så kommer nog Forsberg bli en favorit. Det var så jävla litet i hallen så man stod typ 1,5m från sargen så man hade ju skaplig närkontakt med alla tacklingar, riktigt härligt!
Mycket gnäll från vårt håll mot Elias Fälth (ex-VIKare) så det såg ut som att han skulle börja gråta med det var fan kul. Har saknat att härja, sjunga ramsor och folket på hockeyn! Romero el Maderos "refräng" när VIK gör mål, underbart. Vi vann med 3-1, äkta aros, det är vi det!!
Som av en drog, jag är helt fast,
allting är gulsvart dag som natt!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Förstår inte varför det är så jävla kul med nidramsor o hån mot Fälth, det var ju VIK som valde att inte behålla honom. Om du blir av med jobbet vill du då att alla beter sig svinaktigt mot dig?
Hoppas du förfrös vad det nu är du har mellan bena...