tisdag 6 oktober 2009

Hockey!

Ja det har vart rätt tyst från mitt håll om läget i Allsvenskan just nu, och om hur det har gått för mitt älskade Gulsvart. Det är för att det inte har funnits något hittills som var värt att prata om, förrän igår. Jag, Crille, Martin & Sandra åkte till Hovet för att se svartgul möta gulsvart. Crille tippade såklart på seger till AIK med tanke på hur vi har spelat hittills. Första perioden såg han ut att få rätt, det blev 2 snabba mål för AIK och en del besvikna miner och argt skrikande hos oss som hade kommit dit.
I slutet på andra perioden så blev det 2-2 inom loppet av mindre än en minut!! Hoppet levde fortfarande till den tredje perioden.. Gnaget gjorde 3-2. Vi gjorde 3-3 men det blev bortdömt efter mycket velande från domaren (jävla idiot, solklart mål) men sen blev det 3-3 igen (egentligen 3-4 då men men...) och det blev inte bortdömt. Sista minuterna spelade AIK 5 mot 3 men lyckades ändå inte få in pucken bakom Thalberg i mål. Så det blev sudden och det blev straffar och THANK GOD för Henrik Eriksson som satte den och gjorde att vi åkte hem med 2 fina poäng och känslan av att ha snuvat AIK på deras första förlust för säsongen.
7/10 - idag tar vi emot Mora på hemmaisen, förväntar mig mycket folk och kanske en tappert försök till en klack? Skulle uppskattas.. Och förresten är det bara 9 dagar kvar till Örebro borta, KROSSA KEXEN