onsdag 16 september 2009

Let's get ready to rumble!!!


Idag är det den 16:onde september 2009, vad är det som händer då? Jo ikväll, då jävlar smäller det, då ska Leksingarna få tugga is och förhoppningsvis känna hur ont det gör att möta gulsvart! Imorgon kommer jag inte ha någon röst kvar men det kommer det vara värt, ska vi försöka sjunga ut det där jävla packet ikväll?!

Det är den här dagen jag har väntat på sen den 10:onde april, dagen efter sista matchen spelades mot Gnaget. Mitt hjärta har skrikit efter hockey, min sanna kärlek. Låter så jävla töntigt men jag ser fram emot ikväll, när mina kläder dras på i nåt som känns slow-motion för att till sist avslutas med VIK-halsduken kring halsen. En snabb blick i spegeln, en sista lyssning på Romero el Madero med SKA-P eller möjligtvis http://www.youtube.com/watch?v=X7ab0sj4fAM innan det bär av emot Rocklundahallen, träffa alla människor, ta stegen upp i klacken till den andra familjen och känna hjärtat slå volter, tills lamporna släcks ner och musiken drar igång, när Gulsvart äntrar isen. FYFAN!! Jag blir ju lycklig bara jag tänker på det.

Nu tycker jag att det är dags att visa vilka som bestämmer i Rocklunda, inte låta oss bli överkörda av de där jävla Leksingarna.



INGA TRÄSKOR, FÖR VI ÄR VÄSTERÅS
KROSSA PACKET IFRÅN DALARNA

Inga kommentarer: